Wind

Klassieke en ultrasone windmeters

De klassieke series bieden u een simpele maar professionele oplossing voor het meten van windkracht,- snelheid en –richting. De sensors zijn te verkrijgen in meerdere uitvoeringen, zowel voor op land als op het water, met verschillende afmetingen en meetbereiken zodat u altijd de juiste meter vindt. Onze ultrasone meters zijn beschikbaar in zowel twee- als driedimensionale varianten. Alle windmeters zijn robuust uitgevoerd met roestvrijstalen behuizing. Ook voor het meten in meer veeleisende omstandigheden zijn er ultrasone meters, uitgerust met verwarming voor winterse situaties. 

Windmeters van CaTeC

Compleet programma van windsnelheid en windrichting opnemers en sensoren voor diverse toepassingen. Hoogwaardige Ultrasoon en First Class windopnemers voor meteorologie applicaties. Windopnemers voor Off shore, Gebouwbeheersystemen, Brug, Tunnel en Sluis bewaking, Tuinbouw, Verkeer en Hijswerktuigen.

Lees meer Toon minder
Industriële ultrasone robuuste Windmeter
2D ultrasone windmeter voor meteorologie
3D ultrasone windmeter voor meteorologie en klimaatonderzoek
First class gecertificeerde opnemers voor windenergie onderzoek
All-round windopnemers, diverse analoge uitgangen
Robuuste klassieke gecombineerde windmeters
Complete ultrasone meteostations in diverse uitvoeringen
Complete meteostations voor HVAC en Tuinbouw
Compleet meteostation voor HVAC, diverse uitvoeringen 
Diverse windopnemers
Displays voor windopnemers
Voedingen-overspanning beveiliging voor meteo-opnemers
Windalarmering interface
Wind bewaking bij kranen, hoogwerkers en events
Naast de windmeters hebben wij een breed aanbod van meteo displays, software en dataloggers voor het weergeven en registreren van de windparameters.

 

Windmeter kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een windmeter? CaTeC heeft een breed aanbod aan windmeters voor diverse applicaties, niet alleen voor HVAC (gebouwbeheer), maar ook voor industriële doeleinden zoals in het verkeer, de bouw of gebouwbeheer of in de meteorologie. CaTeC beschikt over meerdere soorten series voor elk gebruik. Zo hebben wij meters voor het tweedimensionale windmeting, maar ook meters voor het meten van de windsnelheid en –richting in drie dimensies.

 

Bent u op zoek naar een klassieke windrichtingmeter of naar een meer geavanceerde ultrasone windsensor? Wij leveren het allemaal!

Aflezing sensors

Vrijwel alle windmeters hebben meerdere uitgangen en beschikken ook over een transmitter. Ze zijn dus zowel geschikt voor analoge als digitale aflezing. Voor uw gemak leveren wij ook de benodigde displays en voedingskasten om uw windmeter direct aan te sluiten. Daarnaast beschikken ook over windalarmen, die alarm slaan als de gemeten windkracht boven een door u bepaalde hoogte komt.

 

Complete weerstations van CaTeC

Heeft u liever een compleet weerstation? Deze hebben wij in verschillende varianten. Wij beschikken over een geavanceerd ultrasoon meteostation uitgerust met uiteraard een windsnelheidsmeter, maar ook andere instrumentatie voor het meten van relatieve vochtigheid, licht, temperatuur, neerslag en barometrische druk.

 

Naast deze uiterst nauwkeurige stations hebben wij ook low-cost weerstations voor situaties die niet per se de meest nauwkeurige informatie nodig hebben. 

 

Voordelen van het kopen van een windmeter bij CaTeC:

  • Breed aanbod meters voor verschillende applicaties;
  • Conventionele tweedimensionale sensors, maar ook driedimensionale meters;
  • Zowel analoge als digitale aansluitingen voor parameteraflezing;
  • Keuze uit ultrasone en klassieke windmeters;
  • Verschillende varianten in weerstations.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een windmeter of een ander meteorologisch instrument? Neem contact met ons op via de site, e-mail of telefoon! Ook voor verdere vragen over onze producten kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag met passend advies op maat. 

Bel mij terug verzoek
  • {{error}}